4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Acılı baba, oğlunun katilini arıyor

ACILI BABA, OĞLUNA ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜYÜ ARIYOR

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 9 gün önce oğluna çarptıktan sonra kaçan araç sürücüsünü arayan acılı baba, "Tek dileğim olayın faili meçhul kalmaması" dedi.

Edinilen bilgiye göre kaza, 22 Aralık 2009 Salı akşamı saat 03.00 sıralarında meydana geldi.

N.B. (26) isimli şahsın kullandığı 05 FC 041 plakalı otomobille Vezirköprü'den Durağan istikametine seyir halindeyken tuvalet ihtiyacı için Narlısaray beldesi mevkiinde durup araçtan inen Mehmet Ali Pehlivan, bir aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Merzifon Sazlıca köyü nüfusuna kayıtlı 29 yaşındaki Mehmet Ali Pehlivan'ın babası Ferhat Pehlivan, "Oğluma çarpan aracı gören, bilen varsa insaniyet namına güvenlik birimlerine haber versin. Adaletin yerini bulmasını istiyorum" dedi.

Olay yerinde bulunan çarpan araca ait kırık dikiz aynasının 1993-1997 model transit araçlara ait olduğunun tespit edildiğini belirten baba Ferhat Pehlivan, bu model araçlara parça veren, tamir eden insanlar başta olmak üzere o an yoldan geçerken kazayı görmüş olabilecek kişilerden de yardım beklediğini söyledi.

Hiçbir şeyin ölen oğlunu geriye getirmeyeceğini, bunun için kimseden de davacı olmadığını belirten acılı baba, "Tek dileğim olayın faili meçhul kalmaması" diye konuştu.

ACILI BABA, OĞLUNA ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜYÜ ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 14:54:03
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 17:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?