3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Adayı şaşırtan manzara

KÖY KAHVESİNDE ADAYI ŞAŞIRTAN MANZARA

AK Parti Samsun milletvekili adayı Aslan Karanfil, Çarşamba'nın Değincek köyünde kahvehanedeki vatandaşları internet üzerinden karşılıklı okey oynarken görünce şaşırdı.

Seçime 3 gün kala çalışmalarını sürdüren Karanfil, Çarşamba ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında gittiği köylerde, yol ve su sorunlarıyla ilgili bilgilendirme yaptı.

Çarşamba'da 24 dağ köyünde yol ve su sıkıntısı olduğuna değinen Karanfil, gerekli ödeneklerin geldiğini ve en kısa zamanda sorunların çözüleceğini belirtti. Ziyaretler kapsamında Çarşamba ilçesine bağlı Değincek köyüne de uğrayan Aslan Karanfil, burada bir kahvehanede internet üzerinden karşılıklı okey oynayan vatandaşları görünce şaşırdı. Karanfil, "Teknolojinin bu kadar ilerlemesinin kırsala yansımalarının en büyük örneğidir bu. Önceden taşlarla oynanan okeyi artık internet üzerinden zahmetsizce oynayabiliyorsunuz. Birkaç yıl öncesinde şehir merkezinde bile internet hattı sıkıntıları varken, artık köylere kadar hatlar çekildi. İnternetsiz okul kalmadı. Artık köylerde birçok evde internet mevcut. Köylüler interneti her türlü işlerinde kullanmaya başladı. Köylüler, önceden gurbetteki eşleri ve dostlarıyla telefon ile görüşürdü, kabarık faturalar gelirdi. Ama artık internet var, hem de en ücra köyde de var. İnternet ile hem sesli hem görüntülü görüşme imkanı var. Çokta uygun fiyata. Türkiye'de AK Parti döneminde her türlü imkanın köylere yansıtıldığı apaçık ortadadır" diye konuştu.

KÖY KAHVESİNDE ADAYI ŞAŞIRTAN MANZARA
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2011 Çarşamba 14:25:05
Güncelleme :8 Haziran 2011 Çarşamba 19:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aloş IP: 95.7.176.xxx Tarih : 10.06.2011 11:09:54

 İyi günler; İşte size işsiz insan manzaraları.Adamlar da iş aş varmı, yok.Türkiye batıyor kardeşim. Cari aqçık hat safada.Sayın yetkililer eski devlet adamlarının o zamanki koşullarda nasıl, niçin yaptılar sorularını sormadan mitinglerde kötülemelerini bıraksınlarda bu ekonomi nasıl kurtulur sorusuna cevap arasınlar. Unutmasınlarki büyük lokma ye büyük konuşma.Bir gün gelir hiç ummadığın anda senide birileri kötüler. Bir tek düşmeyen Yüce Allahın olduğunu unutma Allahın kulları.