5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

ADD bölge toplantısı yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karadeniz Bölge Toplantısı, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) gerçekleştirildi. 

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay'ın, ADD Genel Yönetim Kurulu üyesi ve ADD Karadeniz Bölge Sorumlusu sıfatıyla katıldığı toplantıda, Karadeniz Bölgesi'ndeki ADD şubelerinin temsilcileri hazır bulundu. 

Toplantı sonunda yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Emperyalizme karşı ilk ulusal Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak mazlum uluslara örnek olan Türk Ulusu'nun Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun ideolojisi Kemalizm, o zamandan beri emperyalizmin korkulu rüyası olmuştur. Özellikle, küreselleşmeyle birlikte emperyalistlerin sözcüleri ve onların yerli işbirlikçileri Atatürk'e ve Atatürkçü düşünceye karşı saldırılarını arttırmışlardır. Bizler, Karadeniz Bölgesi'ndeki ADD şubelerinin temsilcileri olarak, yüce ulusumuza bildirmek isteriz ki Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz değildir ve Cumhuriyetimiz, kurucusunun izinde, aydınlık evlatları tarafından sonsuza dek yaşatılacaktır".
iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 14:21:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?