2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

ADD'den minik öğrencilere ödül

Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şubesi'nce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen "Atatürk ve Ulusal Egemenlik" konulu resim sergisi açılışı ve kompozisyon yarışması ödül tören yapıldı.


Dernek binasında yapılan törene ADD Samsun Şube Başkanı Dr. Murat Erkan, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, dernek yönetimi, öğrenciler ve aileleri katıldı. Başkan Dr. Murat Erkan, gelecekte cumhuriyete sahip çıkacak Türk çocuklarının cumhuriyet bilincini geliştirmek adına sanatsal etkinlikler düzenlediklerini söyledi.
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise çocukların yaptıkları resimlerle hayallerini ortaya koyduklarını, büyükler olarak çocukların hayallerinin peşinden gittikleri takdirde doğru yeri bulacaklarını ifade etti. Konuşmaların ardından yapılan resim ve kompozisyon çalışmalarında dereceye giren çocuklara hediyeleri verildi. Ardından Dr. Murat Erkan ve Atakum Belediye Başkanı Metin Burma tarafından resim sergisinin açılışı yapılarak sergi gezildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:16:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?