6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Adem Bektaş esnafla buluştu

Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Lozan Caddesi üzerinde bulunan esnafla bir araya geldi.

Başkan Adem Bektaş, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Milletvekili Mustafa Demir ile birlikte Lozan Caddesi'nde esnafın sorunlarını dinledi. Göreve geldikleri günden itibaren yaptıkları hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Bektaş, Atakum'un ilçe oluşunun büyük önem taşıdığını söyledi. 

Atakum'un Samsun'un geleceği olduğunu vurgulayan Başkan Bektaş, "Atakum'un ilçe olması ile beraber kamu kurum ve kuruluşlarının bölgeye gelmesi, esnafında işlerini eskiye oranla daha da arttıracak" dedi. Atakum halkı ile uyumlu bir şekilde 4 yıl içinde çok iyi hizmetler yaptıklarını anlatan Başkan Bektaş, "Sizlerin desteği arkamızda olduğu sürece çok daha iyi projeleri hayata geçireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. 

Milletvekili Mustafa Demir ise Atakum'da 4 yıl içinde çok şeyin değiştiğini belirterek, "Bu kadar kısa sürede Atakum, belediye binasına, çok amaçlı Eğitim ve Eğlence Merkezi'ne, yeşil alanlara kavuştu. Köy görüntüsünde olan Atakum'u çağdaş bir kent haline geldi. Bu değişim iş adamları tarafından da fark edildi ve birçok yatırımcı Atakum'a yatırım yapmak istiyor. 

Çok kısa bir süre sonra Atakum tam teşekküllü bir hastaneye kavuşacak. Hilton gibi birçok kuruluş bölgemize otel yapmak için yer arıyor. 4 yıl önce Atakum'da bu hizmetler yapılacağı söylense hepimiz hayal derdik, ancak bugün bunların hepsi gerçekleşti" şeklinde konuştu. Başkan Bektaş ve Milletvekili Demir, esnaf ziyaretinin ardından özel bir eğitim kurumunun düzenlediği "Altın Kepçe" adlı yemek yapma yarışmasına katıldı.

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 18:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?