6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Adliye çalışanları yasa boğuldu

Yakalandıkları hastalıklara yenik düşerek hayatını kaybeden Samsun Barosu avukatlarından Tuncel Erkal ile emekli hakim Osman Fevzi Erdem için Samsun Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Samsun Barosu'na kayıtlı 35 yıllık avukat olan Tuncel Erkal ile Samsun Kadastro Hakimi olarak görev yaparken emekli olan Osman Fevzi Erdem'in ölümü Samsun Barosu üyelerini ve Samsun Adliyesi çalışanlarını yasa boğdu.

Avukat Tuncel Erkan ve Hakim Osman Fevzi Erdem'in cenazesi, bugün uzun yıllar görev yaptıkları Samsun Adliyesi önüne getirildi ve burada tören düzenledi. Törene, Samsun Başsavcı Vekili Ali Nevzat Açıkgöz, Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Ahmet Akyüz, Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Samsun Barosu Başkanı Av.Ahmet Gürel, hakim, savcı, adliye personeli ve ölen hakim ve avukatın yakınları katıldı.

Törende konuşan Samsun Barosu Başkanı Av. Ahmet Gürel, yıllardır Samsun'da adliyesinde görev yapmış olan değerli 2 insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz ise yıllardır Samsun Adliyesi'nde görev yapan emekli hakim Osman Fevzi Erdem ile babacan tavırlarıyla adalete olan katkılarıyla tanınan Avukat Tuncel Erkan'ın ölümünü üzüntüyle karşıladıklarını ifade ederek, her ikisine de Allah'tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diledi. Avukat Tuncel Erkan'ın cenazesi Ulugazi Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda; hakim Osman Fevzi Erdem'in cenazesi ise Kefeli Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 15:58:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?