2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Adliyeden kaçmak istedi

Samsun'da hırsızlık suçundan tutuklanan genç, adliye binasından kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, 5 gün önce Atakum ilçesindeki bir kırtasiye dükkanının camını gece saatlerinde kırarak içeri girip 300 TL para çaldığı iddia edilen Emrullah K. (21), olay yerinden elde edilen parmak izi sayesinde Atakum Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Söz konusu kırtasiye dükkanına intikam almak için girdiğini ileri süren Emrullah K., "Bir süre önce aynı yerden 50 TL para vererek alışveriş yaptım. Ancak bana verdiği para üstü olan 20 TL sahte çıktı.

Paranın sahteolduğunu öğrenince geri vermek istedim, fakat işyeri sahibi para geri almayıp kendisinin sahte para vermediğini söyledi. Ben de gece alkollü bir şekilde kırtasiye dükkanının yanından geçerken intikam almaya karar verdim. Önce taşla vitrin camını kırdım ve daha sonra da içeri girerek 50 TL parayı çaldım. Amacım hırsızlık değil, intikam almaktı" dedi.


Polisteki sorgulanması tamamlanan Emrullah K., Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Emrullah K., elindeki kelepçeyi açıp adliye binasından kaçmak isterken, polisle girdiği kovalamaca sonucu dışarı çıkamadan yakalandı. Emrullah K., Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 15:14:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?