6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Adnan ve Musa öğrencilerle buluştu

Trabzonsporlu futbolcu Adnan Güngör ile Sivasspor'da futbol yaşamını sürdüren Musa Aydın, Samsun'da bu yıl eğitim ve öğretime başlayan Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi öğrencileriyle söyleşi yaptı.


İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordine ettiği, Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi'nin organizasyonu ile Trabzonsporlu futbolcu Adnan ve Sivassporlu futbolcu Musa, öğrencilerle bir araya geldi. Samsun Sosyal Bilimsel Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan söyleşiye Adnan ve Musa'nın yanı sıra, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım İlçe Şube Müdürü Fikret Ertaş, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Futbolcular, öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Söyleşinin başında
Musa ve Adnan'ın futbolculuk hayatını anlatan bir slayt gösterisi sunuldu.
Söyleşide bir soru üzerine eski takım arkadaşı ve hocaları olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ta istifasıyla ile ilgili değerlendirme yapan Adnan Güngör, "Türkiye'de yabancı hocaların kollandığını; ancak Türk hocalara yeteri kadar sahip çıkılmadığını ve haksızlık yapıldığını söyledi. Güngör, "Herkes 2 hafta önce Beşiktaş'ı şampiyonluğun en büyük adayı diye konuşuluyordu. Ancak, 2 hafta sona Ertuğrul hocanın istifa ettiğini duyduk" dedi.

MUSA'DAN FATİH TERİM'E ÇAĞRI
En büyük hayalinin Türkiye'de 4 büyük kulüp arasında oynamak istediğini dile getiren Sivassporlu Musa Aydın ise, "Bunun yanı sıra, A Milli Takım'da oynamak istiyorum. Ben en parlak son 2 sezonumu geçiriyorum. Arda ve Tuncay benimle aynı karakterli oyuncular ve sakat oldukları için kadroda yer almadılar. Ben de Milli Takım'da forma giymek istiyorum" diye konuştu.


Öğrencilerin "Samsunspor'a dönmeyi düşünüyor musunuz" sorusuna ise futbolcular, bir gün mutlaka eski takımlarına geri döneceklerini ifade etti.
Söyleşinin ardından Musa ve Aydın, Davut Numanoğlu'na takımlarının formalarını hediye ederken, Numanoğlu da futbolculara plaket takdim etti. Futbolcular, söyleşinin sonunda öğrencilere imza dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 18:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?