2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

ADYK'da komisyon toplantısı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Ağaçlandırma ve Doğal Yaşam Kulübü(ADYK), yaptığı toplantıyla komisyon üyelerini belirledi.


OMÜ Rektörlüğü’nün izniyle Ziraat Fakültesi'nde kurulan Ağaçlandırma ve Doğal Yaşam Kulübü, fakülte binasında Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ergin Öztürk başkanlığında toplandı.


Öğrencilerden oluşan kulüp yönetimi ve gönüllü üyelerin katıldığı toplantıda, ‘basın-yayın, sağlıklı beslenme, ağaçlandırma, meyve ve fidan dikimi, ilaç pestizit, organik ürünler üretimi, organik hayvancılık ve kozmetik grubu’ konu başlıkları altında komisyon üyeleri belirlendi. Belirlenen komisyon üyelerinin yapacakları çalışmalarla ilgili planlamalar yapıldı.


Ziraat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ergin Öztürk, valilik, belediyeler, orman işletme müdürlükleri, sivil toplum örgütleri gibi şehrin önde gelenleriyle ortak projeler yapmaları gerektiğini ve yapılacak çalışmaların, yok olmakta olan doğaya biraz olsun faydalı olacağına inandığını söyledi. Öğrencilere uyarılarda bulunan Prof. Dr. Ergin Öztürk, yapacakları çalışmaların sadece kağıt üzerinde kalmamasına ve çalışmaları aktif hale getirerek kendilerini yetiştirmeleri gerektiğine işaret etti.

İha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 12:12:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?