2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Ağcayazı'ya köy konağı

KÖY KONAĞININ AÇILIŞI YAPILDI

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Ağcayazı köyünde, köy halkı tarafından yaptırılan köy konağının açılışı yapıldı.

İlçeye 15 kilometre mesafede bulunan Ağvayazı köyünde Kaymakam Erol Karaömeroğlu, beraberindeki heyet köy muhtarı ve köylüler tarafından karşılandı. Kaymakam Erol Karaömeroğlu'nun ve beraberindeki heyetin köylerine gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ağcayazı Köyü Muhtarı Halim Bolat, 15 hane olan köylerinde 100 kişinin yaşadığını, su ve kanalizasyonunun olmadığını söyleyerek yardım istedi.

Köy konağının açılışını yapan Kaymakam Erol Karaömeroğlu yaptığı konuşmada, köy konağının yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, hayırlı olmasını diledi. Köyün sorunları ile ilgili köy muhtarından gelen talepleri, Kaymakamlığın imkanları ölçüsünde karşılayacaklarını da ifade etti. Karaömeroğlu, köyün kanalizasyonu önümüzdeki yıl mayıs ayında yaptıracağının sözünü vererek köy muhtarından etüt yaptırmasını istedi.

Ağcayazı köyünde yapılan açılışa İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yaman, Jandarma Bölük Komutanı İlker Emirze, Emniyet Müdürü Hakan Karslı, Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Arslan, Müftü İdris Çatmakaş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cahit Ünal, Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü Kadir Veral ve köylüler katıldı.

KÖY KONAĞININ AÇILIŞI YAPILDI
KÖY KONAĞININ AÇILIŞI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 18:56:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?