6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Ahmet Yeni okulları ziyaret etti

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Atatürk İlköğretim Okulu, Mithat Paşa Lisesi ve Adnan Ölmez İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.


Gittiği okullarda öğrencilerden yoğun ilgi gören Milletvekili Ahmet Yeni, okul müdürleri ve öğretmenlerle sohbet ederek çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı. Öncelikli amaçlarının bilgili ve deneyimli bir gelecek oluşturmak olduğunu dile getiren Milletvekili Yeni, "Biz hükümet olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları ve gelecekte daha iyi meslek gruplarında faaliyet göstermeleri için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Samsun merkezde yapılan düzenlemenin ardından ilçe olan Atakum, Canik ve İlkadım'da lise, ilköğretim ve meslek okulları açıklarının telafisi ve bu bölgede okuluna devam eden öğrencilerimizin mağdur olmamaları için gerekli çalışmaları yapmaya başladık" dedi.


Yeni, Organize Sanayi Bölgesi'nde istihdam edilmek üzere sanayici esnafın kalifiye eleman ihtiyacını karşılayabilmenin en önemli unsurunun meslek okulu mezunu öğrenciler olduğunu ve geçen iki yıllık eğitim öğretim dönemi içerisinde meslek liselerinde oluşan yoğun talebin Samsun'un hassas iki ilçesi olan Atakum ve Canik ilçelerinde inşa edilmesi hedeflenen meslek liseleri ile telafi edileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 16:31:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?