6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

AK Parti Bafra'da seçim startını verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Samsun'un Bafra ilçesinde yerel seçim startını verdi.


Bafra Belediyesi'nin Büyük Park Cumhuriyet Salonu'nda gerçekleştirilen seçim startı toplantısına AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Birnur Şahinoğlu, Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ali Akyüz, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren ve partililer katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi. Semiz, "Biz çalışmalarımıza başladık. Bafra ilçesinde seçim oranımızı yüzde 42'den yüzde 54'e çıkararak oy oranımızı her zaman artırdık. Şimdi oy oranımızı yüzde 62 ile yüzde 65'e çıkarmanın mücadelesini veriyoruz" dedi.


Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ise tekrar belediye başkan aday adayı olmak için AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı'na müracaat edeceğini söyledi. Başkan Neiş, "4.5 yılı aşkın zamandır belediye başkanlığı yapıyorum. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Seçim beyannamemizde halkımıza vermiş olduğumuz sözlerin tamamını inşallah bitirmiş olarak seçime gireceğiz. İçme suyu sorunu çalışmasını tamamladık. Bafra ilçesinin 70 yıllık sorununu çözdük. Doğalgazı şerir girişine kadar getirdik. İlgili firmaların şehir içi ihalesi yapıldıktan sonra şehir içine girmesini sağlayacağız" diye konuştu.


AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ali Akyüz de yerel seçimlere hazır olduklarını belirterek, "2009 yılında yerel seçimlerde teşkilatımızı zirve çalışması başlattık. Başarı çıtamızı her zaman artıracağız. AK Parti inşallah Samsun genelinde bütün belediyeleri alacak. Bafra ilçesinde oy oranını yüzde 60'lara yükselteceğine inanıyorum. Teşkilat gücümüzü zirvede tutacağız" şeklinde konuştu.


Samsun'un krizden hiç etkilenmediğini belirten Samsun Milletvekili Mustafa Demir, şunları söyledi: "Samsun gelişmede her zaman hedefini yükseltti. Samsun genelinde kongreler en güzel şekilde heyecanlı ve cesur bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandı. Türkiye, AK Parti teşkilatı sayesinde çok büyük bir yere geldi. Türkiye bizim teşkilatımız sayesinde irtibatlı bir ülke oldu. Türkiye güçlenerek hedefine ulaşıyor. Türkiye geneli Bafra pirincini tanımaya başladı. Ürünlerimizi marka yapıp tanıtalım. Samsun'un kalkınmasında Bafra ilçesinin büyük emeği vardır."

İha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 18:24:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?