6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

AK Parti'de yerel seçim toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda kongre süreci ve 2009 yerel seçimlere hazırlık çalışmasıyla ilgili toplantı düzenlendi.


AK Parti Samsun İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, İl Başkanı Ali Akyüz, ilçe başkanları, kadın kolları il ve ilçe başkanları, gençlik kolları ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.


Toplantıda ilk olarak konuşma yapan Ali Akyüz, "Partimizde 3. olağan kongre süreci devam ediyor. Önümüzdeki hafta Ayvacık, Kavak ve Bafra ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. İlçe kongre sürecinde genel merkezimizin bize belirtmiş olduğu takvim doğrultusunda tamamlamış olacağız. 11 tane ilçe kongremizi yaptık. Burada gördük ki, milletimizin AK Parti'ye olan teveccüh ile ilgisi devam ettiriyor" dedi.
2009 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili açıklama yapan Akyüz, yerel seçim sürecinden sonra hizmet kervanını daha da büyüterek yollarına devam edecekleri günlerin önlerinde olduğunu söyledi.


AK Parti'nin, kurumsal kimliğine, Samsun şehrine ve Türkiye'ye katmak istediği vizyona uygun kongreleri güzel bir şekilde geçirdiğini belirten Mustafa Demir, "Parti olarak 3 tane büyük seçim geçirdik. Her geçen gün seçimde oyunu artırmış bir partiyiz. AK Parti, belediyecilik hizmetlerini güzel bir şekilde geride bıraktı" dedi. Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.

İha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 17:41:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?