4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

AK Parti'den BESK'e ziyaret

AK PARTİ'DEN BESK'E ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Adem Güney, Fas'ta yapılan 'Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası'nda üçüncü olan Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü(BESK) ziyaret etti.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Güney, turnuvadan başarıyla dönen BESK Başkanı Yakup Özden'i tebrik etti. Fas'ın Agadir kentinde bu yıl 7'ncisi düzenlenen turnuvada aynı zamanda Fair-Play ödülü de alan Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne övgüler yağdıran Güney, "Hükümetimizin engellerin kaldırılması noktasında atmış olduğu adımlar küçük görülemez. Engelli vatandaşlarımız bu çalışmalar sayesinde dört duvar arasından çıkartılıp topluma kazandırılmıştır. Sizler bayrağımızı orada dalgalandırıp ülkemizi ve Samsun'u en iyi şekilde temsil ettiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Şerefle, başarıyla temsil ettiniz. Tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yakup Özden ise hükümetin engelli vatandaşların topluma kazandırılması yönündeki hizmetlerini takdir ettiklerini açıkladı. Özden, yapılan çalışmalar neticesinde engelli vatandaşların artık sokaklardan dilenmediğini kaydederek, "Bizim bu turnuvaya katılmamızda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ve AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney'in büyük destekleri olmuştur. Onların desteği sayesinde bu organizasyonda boy gösterdik. Onları mahcup etmediğimizi düşünüyorum. Ziyaretten dolayı büyük onur duyduk. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK PARTİ'DEN BESK'E ZİYARET
AK PARTİ'DEN BESK'E ZİYARET
AK PARTİ'DEN BESK'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 17:27:01
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 17:33:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?