4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

AK Parti'den Terme çıkarması

AK PARTİ'NİN TERME ÇIKARMASI

AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney, Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun'da da gündemi AK Parti'nin belirlediğini, muhalefet partilerinin ise bu gündem üzerinden açıklama yaptıklarını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun İl Başkanı Adem Güney, Terme İlçe Teşkilatı, belediye başkanları, meclis ve il genel meclis üyeleriyle bir araya gelerek ilçenin sorunlarını masaya yatırdı. AK Parti İlçe Başkanı Adem Erbay, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Gölyazı Belediye Başkanı İsa Baş, Hüseyinmescit Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar, Evci Belediye Başkanı Mustafa Gökçe, Söğütlü Belediye Başkanı Muhittin Gürler, Kocaman Belediye Başkanı İsmail Sezai Uzun, Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul ile belediye meclis ve il genel meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan ve muhalefet partilerinin yaptıkları açıklamalara cevap verme yarışına girdiğini söyleyen Adem Güney, "Samsun'un gündemini biz belirliyoruz, onlar ise bizim açıklamalarımız üzerinden beyanatlar veriyorlar" dedi.

AK Parti iktidarıyla birlikte köylerin yol ve su gibi çok önemli hizmetlere kavuştuğunu belirten Adem Güney, "KÖYDES projesi ile hem Samsun'da hem de ülke genelinde büyük hizmetler yapıldı. Çözülemeyen sorunları biz çözdük. Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan hizmetleri 7 yıl içerisinde yaptık. Tüm çaba ve gayretimiz ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak içindir. Şimdi biz bu hizmetleri anlattıkça muhalefet partileri de bizim gündemimiz üzerinden açıklama yapmaya başladılar. Yapılan hizmetleri onlarda görüyorlar ama, muhalefet olmak için açıklamalar yapıyorlar. Önümüzde 2011 yılı seçimleri var. Bu seçime çok daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Sandık kurulları ve sandık görevlilerini şimdiden belirlemeliyiz. Daha önce de söylediğim gibi eğer AK Parti iktidardan düşerse bu ülkenin kara günü olur. Bu nedenle çok çalışarak partimizi daha çok oyla iktidara taşımalıyız" diye konuştu.

AK PARTİ'NİN TERME ÇIKARMASI
AK PARTİ'NİN TERME ÇIKARMASI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 19:01:00
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 20:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?