4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

AK Parti'li kadınlar buluştu

AK PARTİ'Lİ KADINLAR BULUŞTU

AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanlığı tarafından her ay düzenlenen ve ilçe başkanları ile meclis üyelerinin katıldığı toplantı bu ay Atakum ilçesinde yapıldı.

Toplantının açılışında AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanlığı'nın yaptığı çalışmaların partinin başarısına etkili olduğunu söyleyen AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, başarılı çalışmaların devamını diledi.

Toplantının gündem maddeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, "Bu toplantıların amacı; bir aylık süre zarfında gerek teşkilat içi gerekse teşkilat dışında yapılacak faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde bulunmak, teşkilat arası birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamaktır" dedi

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Şanlıurfa ile Samsun Kadın Kolları Başkanlıklarının kardeş seçildiğini ifade eden Zeynep Gürbüz, "Bizden bu konuda proje üretmemiz istendi. Biz de Şanlıurfa'da Samsun Hatıra Ormanı oluşturulmasını, başarılı 10 öğrencinin Samsun'a getirilmesini ve Şanlıurfa'da Samsun kültürünü tanıtmak amacıyla Samsun Obası oluşturulması önerdik. Bu projeler Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından değerlendirilecek ve beğenilen proje Başbakan'a sunulacak" diye konuştu.

Toplantıda mikro kredi konusunda İl Özel İdare Mikro Kredi Şube Müdürlüğü Uzmanı Emel Kılıç tarafından kadınlara sunum yapıldı.

AK PARTİ'Lİ KADINLAR BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 18:16:03
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 19:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?