2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AK Partili kadınlardan 8 Mart mesajı

AK Parti İl Kadın Kolları tarafından '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlama program düzenlendi.


Gazi Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki programa AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve eşi Emine Yeni, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın eşi Ayşe Kaldırım, ilçe kadın kolları başkanları teşkilat mensupları ve çok sayıda AK Parti'li katıldı.

Çok kalabalık bir parti grubun bulunduğu programda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, salonda alkışlarla karşılandı. Yaklaşık 15 dakikalık AK Parti İl Kadın Kolları'nın çalışmaların anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından kürsüde söz alan İlkadım Belediye Başkan Erdoğan Tok konuşmasına, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlu olması dileğiyle başladı. Bayanların içersinde olmadığı hiçbir çalışmanın mutlak başarıya ulaşamayacağına dikkat çeken Başkan Tok, belediye başkanlığı döneminde bayanlara verdiği öneme dikkat çekti.

Bayanları her türlü çalışma içersine soktuklarını ve bayanlara gereken hassasiyeti gösterdiklerini kaydeden Başkan Erdoğan Tok, bayanların her türlü sosyal faaliyet yapabilecekleri Hanımlar Lokali'ni Samsun'a kazandırdıkları ifade etti. Bayanların sosyal gelişimlerini sağlayan Hanımlar Lokali'nin tüm Samsunlu bayanlar tarafından takdirle karşılandığını dile getiren Tok, "Bayanlara sadece bir günde değil her günde özeldir" diye konuştu.
AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise AK Parti'nin siyasi hayatında bayanlara çok geniş haklar tanındığını kaydetti.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 18:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?