4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

AK Parti'li kadınlardan kermes

AK PARTİ'Lİ KADINLARDAN KERMES

AK Parti Canik Kadın Kolları Üyeleri, yardıma ihtiyacı olan yoksul vatandaşlar için kermes düzenledi.

Site Camisi altında düzenlenen kermesin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz, İl Genel Meclis Üyeleri, Canik İlçe Emniyet Müdürü Musa Bozkurt, partililer ve teşkilat üyeleri katıldı.

Kermese katılanlara yiyecek ve içecek ikramında bulunulurken, AK Parti Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz, "Etrafımızda bulunan ve maddi durumu iyi olmayan yoksul insanlara karşı bir nebze olsun katkıda bulunmak, yardım edebilmek adına kadın kolları olarak böyle bir kermes düzenledik. Kermesimize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç de kermese katılarak bayanlara destek oldu. Bayanların yaptığı el işlerini inceleyen Başkan Genç, yoksul ve ihtiyacı olan vatandaşlara katkıda bulunmak için alışveriş yaptı. AK Parti Canik Kadın Kolları'na düzenledikleri anlamlı kermesten ötürü teşekkür eden Genç, "Toplumsal duyarlılığın en güzel örneğinin sergilendiği bu kermese destek vermek için buradayız" diye konuştu.

AK Parti Canik Kadın Kolları'nın el emeği göz nuru işlemelerinin sergilendiği kermesten elde edilecek gelirin yardıma ihtiyacı olan yoksullar için kullanılacağı belirtildi.

AK PARTİ'Lİ KADINLARDAN KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 16:47:04
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 17:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?