6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

AK Partililer yemekte buluştu

AK Parti Çarşamba İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile yemekte bir araya gelen Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba'yı güzel yarınların beklediğini söyledi.


Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali Ganita Restoran'da düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları İlçe Başkanı İbrahim Gülçiçek katıldı.


Yemekte Konuşan İlçe Başkanı Mehmet Köse, "Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar, görev yaptığı 4.5 yıl içerisinde ilçemiz için hayal dahi edilemeyecek hizmetleri gerçekleştirmiştir. Çarşamba ilçemiz de daha 5 yıl öncesine kadar şehir merkezine çöpler dökülüyor, otopark ve yol sorunu yaşanıyor, şehir içi köprüsünün yetersizliği konuşuluyordu. Artık ilçemiz öyle bir kent kimliğine kavuştu ki iki yıl şehir dışında kaldıktan sonra Çarşamba'ya dönen bir insan karşılaştığı manzara karşısında memnuniyetini dile getirmektedir. Öyle ki 4.5 yılda, Çarşambamız adeta bir Avrupa kenti olmuştur. Katlı otoparkından alında şehirlerarası otobüs terminaline varıncaya kadar modern çalışmalar yapılmıştır. Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum" diye konuştu.


Belediye çalışmaları hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Başkan Hüseyin Dündar ise şunları söyledi: "Çarşamba her gecen gün daha da gelişmektedir. 4.5 yılda büyük deneyimler tecrübeler edindik. Bu deneyimlerimizi Çarşamba'yı hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırana kadar kullanmak istiyoruz. İlçemiz artık Karadeniz Bölgesi'nde konuşulan örnek alınan bir kent haline gelmiştir. Çarşamba Belediyesi olarak sadece 2008 yılı içerisinde 20 milyon YTL değerinde yatırımlar ve çalışmalar yaptık. Halen devam eden çalışmalarımızdan olan içme suyu ishale hattı ve arıtma tesisleri, kanalizasyon atıksu arıtma tesisleri, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisleri gibi hibe destekli büyük çalışmalarımız vardır. Çarşamba'nın sadece bu gününü düşünerek değil gelecek 50-60 yılını düşünerek çalışıyoruz. Gökçe Çakmak Barajı'ndan 7 bin 200 metre uzunluğunda ishale hattı döşeyerek Sefalı'ya taşıdığımız, orada da halen inşaat çalışmalarını sürdürdüğümüz arıtma tesisleri ile ilçemizin acil ihtiyacı olan içme suyu sorununu uzun vadede çözmüş olacağız."

İha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 18:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?