6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun

Samsun'da kimlikleri henüz tespit edilemeyen silahlı 2 kişi, otomobille geldikleri akaryakıt istasyonunda, pompacı Kaya Gökoğlu ile Nurettin Akça'yı tehdit ederek üzerlerindeki 421 YTL'yi alıp kaçtı.

Olay bugün sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Samsun- Ankara karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.

İstasyona gelen kimliği tespit edilemeyen 2 kişi, pompacı olarak çalışan Kaya Gökoğlu ile Nurettin Akça'dan otomobillerine benzin doldurmasını istedi. 125 YTL'lik benzin alan zanlılar, Gökoğlu ve Akça'nın para istemesi üzerine araçtan inerek silah çekti ve üzerinde bulunan toplam 421 YTL'yi gasp ederek olay yerinden kaçtı.

Akaryakıt istasyonunun yeni açıldığı için güvenlik kamerasının bulunmadığı belirtildi. Jandarma, eşkal üzerine zanlıların yakalaması için olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 16:10:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSEYIN KESKIN IP: 88.66.99.xxx Tarih : 5.08.2008 23:04:29

BU eskiyalar bu cesareti kanunlardan aliyorlar.cünkü kanunlarimiz caydirici olmaktan cok uzaktir.bunlar yakanlasalar ne ceza alacaklar kimse bilmiyor.aleme ibret olacak bir ceza verilsin bu eskiyalara bak daha kim cesaret edebilir?ama nerede .bakiniz iran ne yapti 30 kisiyi vincle idam etti ,bu cezayi hak etmeselerdi yapmazdilar.ama türkiye suclulr cenneti herkesin yaptigi yanina kar kaliyor.