6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Akdağ Yaşam Evleri'nin temeli atıldı

Samsun'un Ladik ilçesinde yapımı gerçekleştirilecek olan Ladik Akdağ Yaşam Evleri Yapı Kooperatifi'nin temeli atıldı.

Belediyece yürütülen çalışma kapsamında başkanlığını Ladik Belediye Başkanı Kemal Kaplan'ın yaptığı Ladik Akdağ Yaşam Evleri Yapı Kooperatifi'nin inşaatına başlandı.

40 dönüm alan üzerine tripleks olarak yapılacak 60 konutluk projenin ilçeye hareketlilik kazandıracağı belirtildi.

Ladik ilçesinin dağ turizmi açısından Samsun'da önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Ladik Belediye Başkanı Kemal Kaplan, hedeflerinin Ladik'i suyunda gençlik iksiri bulunan kaplıcaları, dağ turizmi ve çim kayağı ile tüm dünyaya tanıtmak olduğunu söyledi. Ladik'in yeni kazanımlarla her geçen gün büyüdüğünü belirten Kaplan, özel, kamu ve belediyenin ürettiği projelerle Ladik'in turizm merkezi haline geleceğini iddia etti.

40 dönüm alan üzerine tripleks olarak yapılacak 60 konutluk projenin Ladik'e hayat vereceğini belirten Kaplan, "İlçemizin gelişmesi için siyasi risk alarak Ladik Akdağ Yaşam Evleri Yapı Kooperatifi'ni kurduk. Hedefimiz en kısa zaman içerisinde bu projenin hayata geçirilmesini sağlamak. Akdağ Yaşam Evleri, ilçemizin tanımına da katkı sağlayacak bir proje. Bu nedenle projenin hayata geçirilmesini önemsiyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 15:05:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?