2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP adayı esnaftan destek istedi

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, esnaf ve ev ziyareti yaparak seçim çalışmalarını sürdürdü.

Süleyman Kaldırım, gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında Gazi Caddesi esnafıyla buluştu. Gazi Belediyesi'ni bir marka haline getirdiklerini söyleyen Başkan Kaldırım, şimdi aynı heyecanı İlkadım ilçesi için duyduğunu belirterek, esnaftan destek istedi.

Tartışmalardan uzak kalarak seçim sürecini sürdürdüğüne dikkat çeken Başkan Kaldırım, “Bizim işimiz hizmet. Şehrimizin ve ilçemizin gelişmesi için çıktığımız yolda aklımızda sadece hizmet var. Bu geçtiğimiz 5 sene boyunca böyleydi, önümüzdeki dönemde aynen böyle olacak” diye konuştu. Esnafın projeler hakkında bilgi istemesi üzerine sorulara yanıt veren Başkan Kaldırım, enkaz edebiyatı yapmadan geçirdikleri görev süreçlerinin ardından hesap verme döneminde olduklarını belirterek, “19.5 milyon TL borçla devraldığımız belediyede bugün borç 6 milyon TL civarlarındadır. Bir taraftan borç öderken, diğer taraftan da değeri 60 milyon TL'yi bulan dev yatırımları beldemizle buluşturduk” şeklinde konuştu.

Gazi Caddesi esnafı ziyareti sırasında Süleymaniye Caddesi esnafıyla da bir araya gelen Başkan Kaldırım, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin de katılımıyla gerçekleşen ziyarette esnafla birlikte kahvaltı yaptı.

Gerçekleştirdiği tüm toplantılar vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, katıldığı ev toplantılarında özellikle bayanlara seslenerek, “Bizim için çok önemlisiniz. Bu önemden hareketle kurulan Kadın Koordinasyon Merkezi'miz tüm İlkadım İlçesinde yaşayan bayanlarımıza ihtiyaçlarından doğan isteklerini sağlayacak” dedi. Daha sonra kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Kaldırım, bir ev hanımının işsizlikten yakınması ve bu konuda çözüm beklediğini söylemesi üzerine, “Biz belediyeciliğin sadece yol yapmaktan, park yapmaktan ibaret olmadığını çok iyi bilen bir anlayışının temsilcileriyiz. Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) ile açtığımız istihdam yolunda 3 binden fazla gencimizi meslek, bin500 kadar gencimizi de iş sahibi yaptık. Kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gençlerimizin kollarına altın bilezikleri takmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 13:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?