2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP adayları seçim gezisinde

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım ev ziyareti yaptı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım ile birlikte Kışla Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısına katıldı. Yusuf Ziya Yılmaz ve Süleyman Kaldırım, düzenlenen ev toplantısında "Samsun bizim sevdamız" mesajı verdi.


Mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada Samsun'un son dönemde yaşadığı büyük değişimin süreceğine değinen Başkan Yılmaz, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Samsun'un değişmesini ve gelişmesini kendimize hedef aldık. Geride kalan zamana şöyle bir bakacak olursak, yaşanan değişimi görmek mümkün. İçimizdeki hizmet sevdamızı bir an olsun yitirmeden, halkımıza en iyi hizmetleri sunmak ve Samsun'u hak ettiği noktaya çekebilmek için çalıştık. Halkın sandıklara gidiş amacı hak ettiği hizmeti alabilmek için bir tercih yapmaktır" dedi.
Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, ilçeyi Türkiye'nin en önemli yaşam merkezlerinden biri haline getirmek için yola çıktıklarını belirtti. Kaldırım, "İstihdama yönelik büyük projemiz Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) ile gençlerimize umut olurken Çok Amaçlı Gençlik Merkezi (ÇAGEM) ile istenildiğinde ne denli önemli sosyal yaşam alanları kazandırılabileceğini gösterdik. Geri Kazanım Projesi (GEKAP), Derebahçe Spor Tesisleri, Asfalt Plenti, Gazi Dershanesi, Kadın-Gençlik-Özürlüler-Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Merkezi, Toplu Konutlar, Ekolojik Yaşam Alanı gibi onlarca önemli projeyi beldemizle buluşturduk. 5 sene öncesine dönecek olursak bu projeleri hayata geçireceğimizi söylediğimizde bunu hayal olarak görenler geçen zaman zarfını şaşkınlıkla izlediler" diye konuştu


Bu arada, AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından belirlenen ve AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan AK Parti İlkadım İlçesi Meclis Üyesi Adayları düzenlenen toplantıda Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım ile bir araya geldi. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda adaylıkları kesinleşen meclis üyeleri kendilerini bir kez daha tanıtarak seçilmeleri halinde İlkadım ilçesinin geleceğine yönelik çalışmalara destek olmak istediklerini belirttiler.

İha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 17:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?