6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

AKP Canik'de teşkilatlanıyor

AK Parti Genel Merkezi tarafından Canik İlçe Başkanlığı görevine atanan Av. Yılmaz Hocaoğlu, hedeflerinin herkesimden insanın temsil edileceği bir Canik ilçe teşkilatı oluşturmak olduğunu vurguladı.


Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri'nde mahalle-köy temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya gelen Hocaoğlu, AK Parti Genel Merkezi tarafından 13 Ağustos tarihinde Canik İlçe Başkanı olarak atandığını, ilçe teşkilatının da oluşturulması için her kesimden insanlarla istişare halinde olduklarını söyledi. Hocaoğlu, "Canik'te ilçe teşkilatımızın oluşturulması için çalışmalarımızı başlattık. İnsanlara hizmet etmek için ekip oluşturmak kolay değil. AK Parti Canik İlçe Teşkilatı’nı oluştururken, her kesimden insanlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Hedefimiz, insanların kendilerinin en iyi şekilde temsil edildiğini gördüğü bir yönetim profilini oluşturmak. Bunun için de ilçemizdeki her kesimden insanlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Herkesi kucaklayacak bir yönetim oluşturarak, halkımıza en iyi ve en güzel hizmeti sunmak istiyoruz." dedi.
Canik'in son yıllarda yaptığı kalkınma hamleleri ile cazibe merkezi haline geldiğini belirten Hocaoğlu, "Siyaseten bizde diğer kurumlarla uyum içerisinde çalışarak, bu yakalanan kalkınma hamlesinin devamını sağlayacağız. Siyaseti amaç olarak değil, insanların mutlu ve refahı için araç olarak kullanıp halkımıza hizmet edeceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 15:10:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?