2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP Çarşamba adayı seçim turunda

Çarşamba Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hüseyin Dündar, Orta Mahalle esnafını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve partililerin katıldığı ziyarette, Sofoğlu ve Hüsnübey Caddesi esnafları ziyaret edildi.

Başkan Dündar'ı karşılarında gören esnaf, 5 yılda ilçeye kazandırdığı büyük hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek desteklerini belirttiler. Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a yoğun sevgi gösterisinde bulunan çocuklar, Adapark için teşekkür ettiler. Adapark Spor Tesisleri'nde gönüllerince spor yaptıklarını belirten çocuklar, gezi yolları ve oyun alanlarını da kullandıklarını belittiler.

Çarşamba halkının parasını hizmette kullandıklarını kaydeden Belediye Başkanı Dündar, "Gençlerimizin, çocuklarımızın bu karşımıza çıkıp memnuniyetlerini belirtmeleri bizim için her şeye değer. Halkımızın parasını kimseye peşkeş çekmedik. Yemedik yedirmedik. Bizleri bu gün sevgiyle bağrına basan Çarşamba halkı da her şeyin farkındadır. Belediye gelirlerimizi hizmet için kullandık. İsrafa, gereksiz masrafa karşı çıktık. Çarşamba bizim sevdamızdır. Hizmet aşkımız hiç bitmeyecek" şeklinde konutu.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 14:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sait kurt IP: 78.166.32.xxx Tarih : 10.03.2009 10:57:05

sayın baskan ıyı yaptıda bu kadar ınsanı kurban arefesı ıssız bıraktı dıyokı ben 10 tırılyon yatırım yaptım yaptında kardesım nıye bu ınsanları ıssız bıraktın hanı beledıyenın butcesı yoktu ınsaf be dundar hangı yuzle oy ıstıyon anlamıs degılız