5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

AKP Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Samsun Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti'nin iktidarda bulunduğu 4 yıl içinde yapılamaz, başarılamaz ve hayal ürünü denilen işleri bir bir çözdüğünü söyledi. 

Canik Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan AK Parti 11. Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na AK Parti Samsun Milletvekilleri Cemal Yılmaz Demir, Suat Kılıç, Mustafa Demir, Musa Uzunkaya ve Ahmet Yeni, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Sandıkçı, AK Parti'nin milletin umudu olduğunu söyleyerek, "Yıllar yılı geçmiş hükümetlerin ve siyasetçilerin yanlış uygulamaları, siyasal zafiyetleri neticesinde ekonominin dibe vurduğu, siyasetin tıkandığı, yöneticilerin sorunlar karşısında aciz kaldığı, suiistimaller ve haksız kazançların her yanı sardığı, milletin zaruret içerisine düşürüldüğü, gençliğimizin gelecekten umudunu kestiği, dış itibarımızın milletimize yakışmayacak ölçüde zedelendiği, besin kaynağı sadece gerilim olan, küçük olsun benim olsun mantığıyla hareket eden, genele hitap etmeyen, sadece şahıslar için proje üretilen, milletin taleplerine kayıtsız kalınan bir ortamda, milletimiz 3 Kasım 2002 tarihinde bu anlayışı tasfiye etmiştir" dedi. 

AK Parti'nin iktidarda bulunduğu 4 yıl içinde yapılamaz, başarılamaz ve hayal ürünü denilen işleri bir bir çözdüğünü savunan Sandıkçı, "Türkiye, AK Parti iktidarıyla birlikte yeni bir sürece girdi. Bu süreç rekorlar ve tarihi nitelikte başarılarla devam ediyor. Sosyal, siyasal ve uluslararası alanda göstermiş olduğumuz başarılar ve sağlanan istikrar sayesinde de ekonomik anlamda ciddi başarılar kaydettik. Sağlanan bu güven ve istikrar ortamında yatırım, üretim ve ihracatta tarihi seviyeler yakalanmıştır" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 14:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?