6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

AKP Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti İlkadım Beldesi Genişletilmiş 14. Danışma Meclisi Toplantısı, İlkadım Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı, İlkadım Belde Başkanı Mustafa Numanoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Teşkilatlanma sürecini bir bütün olarak tamamlandıklarını belirten AK Parti İlkadım Belde Başkanı Mustafa Numanoğlu, iki genel, bir yerel seçim süreci geçirdiklerini, ikinci yerel seçimlere teşkilat olarak hazır olduklarını kaydetti.

AK Parti İlkadım Belde Teşkilatı'nın yönetimi, teşkilatı, mahalle ve birim başkanları ile oluşturduğu bu çok geniş katılımla dimdik ayakta duran bir teşkilat yapısına sahip olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye çalışmalarımızda teşkilatlarla ortak gayret ve çabalarla hareket ediyoruz. AK Parti Belde Teşkilatı'yla uyumlu ve birlikte bir bütün olan olarak çalışıyoruz" dedi.

Başkan Tok, Hanımlar Lokali, otopark çalışmaları, Acem Tekkesi restorasyonu, Meteadanır Spor Kompleksi, İlkadım Meslek Edindirme Kursları, Hızır Adım, Eğitim Kampusu, Bilgi Evleri, heyelan ve zemin etüt çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti olarak heyecanlarını kaybetmediklerini ve bu azim ve gayretle çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı ise şunları söyledi: "Bu tür toplantılar teşkilatlarımız için çok önemli olan istişare meclisidir. Çalışmaların daha iyi yürütülebilmesi ve teşkilat faaliyetlerinin daha iyi işlerlik kazanması için sorunların ve isteklerin dinlenip çözümler aranması gerekir. Biz teşkilatıyla bir bütün olan, herkesin sözünü dinleyen ve dileklerine cevap verebilen bir teşkilat anlayışa sahibiz."

Yerel yönetimler olarak Samsun'da belediye başkanlarının çok iyi performans gösterdiğini kaydeden Sandıkçı, "Bazı belediye başkanlarımız öyle performans gösteriyor ki, çalışmalarıyla ününü İran'a kadar duyuruyor" diyerek Başkan Erdoğan Tok'un ortaya koyduğu hizmet ve projelerinden övgüyle bahsetti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 13:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?