4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

AKP ilçe başkanı protesto edildi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI PROTESTO EDİLDİ

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 95. yıl dönümü sebebiyle düzenlenen anma programında AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yaman, şehit yakınları ve gaziler tarafından protesto edildi.

Daha önce Gaziler Günü kutlamalarında, kendisinden yardım istemeye gelen bir şehit yakınına kötü davrandığı iddia edilen AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yaman, tören alanına geldiğinde gaziler ve şehit yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. Duruma anında müdahale eden İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karslı ve sivil ekipler, gerginliği büyümeden önledi.

Daha sonra çelenk merasimi sırasında anıta çelenk koyan İşçi Parti İlçe Başkanı Çağlar Çukur, "Şehit ailelerinden özür diliyorum. Bu namuslu insanların anısını koruyamadık. Yazıklar olsun" diye bağırarak tören alanını terk etti. Bunun üzerine şehit yakınları da protestolarını sürdürerek alandan ayrıldılar. Alandan ayrılanlar arasında bulunan Kapakleşme köyü muhtarı Nuri Aydın, şehit yakınına kötü davrandığı gerekçesiyle Yaman'ı protesto ettiklerini söyledi. Aydın, "O şehit, bizim için canını verdi. Bizim

için orada kahramanlar gibi savaştı" diye konuştu. Alanı terk eden gaziler ise, "Yazıklar olsun" diye tepki gösterdiler.

Daha sonra Atatürk İş Merkezi'nde devam eden anma programına AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yaman katılmadı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI PROTESTO EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 15:22:04
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 19:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?