6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

AKP Merkez'den birlik toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Samsun Merkez İlçe Başkanı İbrahim Sandıkçı, hukukun şemsiyesi altında huzurlu ve müreffeh yaşatmanın AK Parti için asla geri dönülmez bir yol niteliğinde olduğunu söyledi.


AK Parti Merkez İlçe Belde Başkanları Birlik ve Beraberlik Toplantısı, ilçe başkanlığı binasında yapıldı. Toplantıya, Merkez İlçe Teşkilat Başkanı İbrahim Sandıkçı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda çeşitli konularda açıklama yapan Başkan İbrahim Sandıkçı, "Bir kez daha bir toplantıda coşkulu bir şekilde birlikteyiz. Coşkuluyuz; çünkü ülkemiz içerisinde olduğu zor, meşakkatli ve bir o kadar da kritik bir dönemde, 6 yıl gibi bir zamanda milletimizin gönlüne taht kurmuş bir siyasi partinin mensupları olarak bir aradayız" dedi.


Sandıkçı, yılmayacaklarını ve daha hızlı bir şekilde yola devam ederek millete hizmette sınır tanımayacaklarını dile getirdi. CHP'nin muhalefet etme ve ideolojik sorunları olduğunu söyleyen Sandıkçı, "CHP 21. yüzyılı doğru okuyamıyor, aklı hala 1940 yıllılarda kalmış. CHP Kürt sorunuyla, orta doğu meselesiyle hiç ilgilenmiyor ama CHP'nin inanırlık sorunu var artık" diye konuştu.


70 milyonun emrinde onun huzur ve mutluluğunu sağlamakla sorumlu bir mekanizma olarak algılayarak siyaset dünyasına girdiklerinin altını çizen Başkan İbrahim Sandıkçı, "O günden bugüne kadar da herkesi kucakladık, yaşlılara kol kanat olduk, işsize iş, gençlere umut olmak adına gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışamaya devam edeceğiz. Bunu milleti devlete egemen kılmak için yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu

..
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 03:05:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?