6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

AKP Siyaset Akademisi

AK Parti Siyaset Akademisi'nde 'Deneyim Paylaşımı' dersine katılan Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, siyasette duruşun ve kararlılığın çok önemli olduğunu söyledi.


AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi'nin 3. Dönem 2. Dersi, Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirildi. Deneyim Paylaşımı dersinde akademi öğrencileriyle tecrübelerini paylaşan Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, siyasette duruşun ve kararlılığın önemli olduğunu söyledi. Halkın hizmetkarlığına soyunmanın ayrı bir iş olduğunun altını çizen Adnan Çiçek, "Bu toplumun çocuğu olduğumuzu asla unutmamalıyız. Siyaset bizi her yere getirebilir. Geldiğimiz noktanın hizmet noktası olmasına dikkat etmeliyiz. Çünkü biz halka hizmet için buradayız. Dizini kırıp fakirin sofrasına oturamayan, fakirin sofrasında midesi bulanan bu partide siyaset yapamaz. Halkın hizmetkarlığına soyunmak ayrı bir iştir. Siyasette duruş ve kararlılık çok önemlidir" dedi.


Başkan Çiçek, 2002 yılından sonra Türkiye'de ilk kez bilimsel olarak, dünya gerçekleriyle barışık siyasetin oluştuğunu söyledi. AK Parti'nin Türkiye'de bir duruşu ve siyaseti olduğunu belirten Çiçek, AK Parti'nin 'muhafazakar demokrat' bir parti olduğunu dile getirdi.


AK Parti'linin ortak noktasının muhafazakar ve demokrat kimliği olduğunu söyleyen Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, "Siyasetten herkesin bir beklentisi vardır. Siyaset yaparken veya siyasete başlarken 'hakkımızda hayırlısı olsun' cümlesini çok sık kullanmalıyız. Heveslendiğiniz ve arzuladığınız yeri hayal ederken başınıza neler geleceğini bilemiyorsunuz. Beklentilerimiz gerçekleşmediği taktirde 'hakkımızda hayırlı değilmiş' demesini bilmeliyiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 12:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?