2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP'de hedef 5' te 5

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılııç, Büyükşehir ile birlikte İlkadım, Canik, Atakum ve Tekkeköy ilçelerindeki seçimleri AK Parti'nin kazanacağını belirterek, "Hedefimiz 5'te 5" dedi.


Gazi Belediyesi tarafından İlkadım ilçesinde görev yapan muhtarlara kahvaltı verildi. Gazi Park'ta verilen kahvaltıya Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım'ın yanı sıra, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve çok sayıda muhtar katıldı.
Kahvaltıda yaptığı konuşmada, oy oranlarını en yüksek seviyeye ulaştırmak için bazı amaçlarının olduğunu dile getiren Suat Kılıç, bunlardan bir tanesinin, hizmet yolculuğunu kesintiye uğramadan devam ettirmek olduğunu belirtti.
Samsun'da Atakum, İlkadım, Canik, Tekkeköy ilçeleri ve Büyükşehir'de hizmet yolculuğuna daha iyi devam ettirebilmek için bu 5 belediyenin AK Parti kervanına katılması gerektiğinin altını çizen Kılıç, "Samsun'da 1 Büyükşehir ve 4 ilçe olmak üzere 5 belediyemizin 5'inde AK Parti iktidarının belediyecilik anlayışıyla yola devam etmek istiyoruz. Uyumlu bir hizmet yolculuğunu dayanışma içerisinde, projelerin hızlandırılıp devam ettirebilmesi için bunun gerekli olduğunu düşünüyoruz. AK Parti'nin belediyecilik anlayışına Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlarımıza talimat verdiği projeler ve hizmetlerin devam ettirilmesi ve tamamlanması adına Samsun'da 5'te 5 cümlesini slogan haline getirmeliyiz. Her tarafta telaffuz etmek istiyoruz. Bu partinin çatısı altında siyaset yapmanın bir takım değerlerle bütünleşmeden yürütülmesi mümkün değildir" diye konuştu.
"İlkadım'da 2 isimden birinde tercih kullanılması kaçınılmazdı" diyen Suat Kılıç, adayların çok ince elenip sık dokunduğuna dikkat çekti. Erdoğan Tok ve Süleyman Kaldırım başkanların AK Parti camiasına yakışır belediye başkanları olduğunu kaydeden Milletvekili Suat Kılıç, "Her iki başkan da bütün kriterleri aynı özellikteydi. Gerek kişilikleri gerekse hizmetleriyle örnek insanlar. Ancak bunların üstüne nasip-kısmet kriteri geldi. Ama diğer arkadaşımız Tok'un değerli ve şahsiyetli bir insan olduğunu yaptığı açıklamasından dahi iyi anlıyoruz. 'Süleyman Kaldırım'la çalışmaya devam edeceğim, partimin neferiyim' cümlesinden daha iyi anlıyoruz. AK Parti ailesi kırılmadan, küsmeden bu hizmet yolculuğuna devam edecektir. 5'te 5 derken bu nedenle bu kadar rahatız. Aday olamayan arkadaşlarımız da parti ve hizmet için gereken çabayı gösteriyor" şeklinde konuştu.


Daha sonra konuşan Süleyman Kaldırım, Gazi'de son 5 yıl içerisinde 10 yıllık hizmetleri yaptıklarını söyledi. Kaldırım, "Beldede sosyal, fiziksel ve kültürel anlamda birçok projeyi hayata geçirdik. Bu hizmetlerimizi İlkadım ilçesinde de devam ettireceğimizi düşünüyorum. Ayrıca, İlkadım ilçesinin 5 yıllık toplam bütçesi 500 milyona yakındır. Bu bütçeyi en iyi şekilde halkımıza hizmetlerimizle sunacak bir belediye başkanı olarak geleceğim" açıklamasında bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 16:37:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 88.254.186.xxx Tarih : 31.01.2009 18:46:02

Olur olur sayın suat bey..ne demessiniz..bizler şimdik işimizi gücümüzü ve yaşama mücadelesini bırakır sizin 5 te 5 hedefinize katkı yapmak için ugraşırız..yapmayın sayın veki lütfeen..Samsun sınırları içinde olan Altınkum bölgesindeyim..daha akp li samsun büyükşehir başkanı 1 adet çivi bile çakmamaıştır bakmakla mükellef olduğu ona ait hizmetler anlamında..bahçelerimizdeki b?k çukurlarını kullanıyoruz..yollarımız kışın çammur deryası..yaz aylarında toooz bulutları altında..araziler yer yer 1 metre derinlikte sularla doludur..evlerin bodrum katlarından tabandan sular cıkmakta ve bodrumlarımız dolmakta..otobüs durakları 1 direk ve tabeladan ibarettir..degil oturmak ayakta yagmurdan korunmak bile imkansız..DOGALGAZ samgazın iradesine bırakılmış..hizmet değilde ticaret düşünülmekte..amorti peşindeler ve akp li sizler ve başkanın yaptırım gücü yokmuş demekki..ÖMÜ ye raylı sistem..samsun merkezden ÖMÜ arası..zaten bu arada 24 saat vasıta mevcuttur..ÖMÜ ye 3--5 km mesafede olmamıza ragmen akşam 18:00 den sonra imkansız ulaşmamız..siz nelerden bahsediyorsunuz..gercekleri görmek için 24 saat gelin buralarda gözlemleyin..akşam ve gündüz saatlerini izleyin..ve ondan sonra 5 te 5 isteyin...Ne kadar hizmet ..o kaddar oy..no hizmet..no oy..saygılar..