2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP'de müşahitler toplantısı yapıldı

AK Parti Canik İlçe Başkanlığı tarafından, 29 Mart yerel seçimlerinde sandık başında görev alacak müşahitler için toplantı düzenlendi.


Canik Belediyesi Meşe Kültür Tesisleri'nde yapılan toplantıya AK Parti Milletvekilleri Cemal Yılmaz Demir ve Birnur Şahinoğlu, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları, muhtarlar, partililer ve sandık müşahitleri katıldı.
Programda konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Gazze'de yaşanan insanlık dramına değinerek, "Yaşanan bu insanlık dramından herkes sorumlu. Türkiye, Başbakanı ve milleti ile Gazze için tek vücut olarak, buradaki insanlık dramının sona erdirilmesi için büyük mücadele verdi. İşte dün akşam Davos'ta yaşananları tüm dünya ibretli izledi. Davos'tan önceki akşam bir kahraman geldi. İlk defa artık bir şeyler yaparken bizim için ne düşünürler, şunu yaparsak bize ne tepki verirler diye düşünme zamanı geçti. Bundan sonra tüm bunları başkaları düşünecek. Artık Başbakanımızın itibarı Türkiye'yi, Ortadoğu'yu aşmıştır. Bir dünya liderliğine doğru hızla ilerlemektedir" dedi.


AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, Türkiye'nin AK Parti ile büyük bir atılım yaptığını, bu atılımın 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde daha da güçleneceğini söyledi.


Yüzlerce parti üyesi ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik için rüyalarının gerçekleştiğini, başkalarının bu rüyalara bile yetişemeyeceğini söyledi. “Canik'te durmak yok, hizmete devam” diyen Belediye Başkanı Osman Genç, "Bizim rüyamız da Canik ilçesi ve Canikliler. Rüyalarımızı gerçekleştirmek için gece-gündüz çalıştık. İkinci dönemimizde de durmak yok, hizmete devam" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 20:17:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?