6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

AKP'de seçim hazırlıkları

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, yerel seçimlerin startının verildiğini ifade ederek, "Bundan sonra teşkilatlarımıza düşen tek görev, çalışmaktır" dedi.


Tokat'ta kongre sürecini tamamlayan Turhal, Zile ve Pazar ilçe teşkilatlarıyla Turhal'da tanışma ve istişare toplantısı yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, bugünden sonra bir seçim stratejisine girdiklerini söyledi. Yapılan her işi mutlak suretle önce kendilerinin takip edeceğini ifade eden Başkan Gözen, "Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da belediyeden dokümanları almak suretiyle yapılan hizmetleri halka doğru anlatırsak göreceksiniz ki Turhal da bir destan yazıldı. İkinci destan da süper bir şekilde yazılmaya devam edecek. Bundan asla ve asla şüphemiz yok. Ancak bunu bilip rahat olmamızın da hiçbir anlamı yok. Daha çok çalışmamız lazım" dedi.


Milletvekili Zeyid Aslan da konuşmasında, AK Parti iktidarının ilk 5 yılında yapılan hizmetlerin 80 yıla denk hizmetler olduğunu söyledi. Aslan, "İşte AK Parti'nin ana özelliklerinden biri de yolsuzluk ve yoksullukla mücadele etmektedir. Tokat'taki AK Parti belediyelerimiz mevcut imkanların çok üstünde hizmetler üretmişlerdir. Bugün Turhal'la aynı bütçeye sahip belediyelerle diğer partilere mensup belediyelerin yapmış olduğu hizmetleri karşılaştırdığınızda ‘Ak belediyecilik’ farkını çok ama çok iyi göreceksiniz. Artık yerel seçimlerin startı verildi. Bundan sonra teşkilatlarımıza düşen tek görev, çalışmaktır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 18:13:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?