2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP'den birlik mesajı

AK PARTİ ÇARŞAMBA GEÇLİK KOLLARI'NDAN BİRLİK MESAJI

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, "Gençlik kollarımızı sadece seçim zamanı bayrak asmakla görevli kişiler olarak değil, teşkilatımızın olmazsa olmaz en önemli birimlerinden biri olarak görüyoruz" dedi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde AK Parti Çarşamba İlçe Gençlik kolları tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney, İlçe Başkanı Mehmet Köse, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Gülçicek, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Parti içerisinde gençlerin faaliyetlerine değer verdiklerini söyleyen İlçe Başkanı Mehmet Köse, "Gençlik kolları üyelerimiz gerek genel, gerek yerel seçimlerde teşkilat çalışmalarımızın lokomotifi olmuşlardır, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmişler ve adeta bizlere örnek olmuşlardır. Orada süresini dolduran arkadaşlarımız ana kademe de siyasete devam etmektedirler. Gençlerimiz sosyal sorumluluk kapsamında da üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmişlerdir. Ülkemizin bugün içinden geçtiği süreçte gençlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Biz AK Parti olarak siyaseti bir ayrışma, çatışma, gerilim zemini olarak değil, tam tersine bir hizmet zemini olarak görüyoruz. Biz güncel ve gündelik tartışmalarla ülkemize ve milletimize zaman kaybettirmenin yerine, geleceği tasarlayan, geleceği şekillendiren projelerle yolumuzda ilerliyoruz" diye konuştu.

AK Parti'nin gençlere ve gençlerin siyasette yer almalarına önem verdiğini söyleyen İl Başkanı Adem Güney, "Bölgenin en başarılı teşkilatlarından biri olan AK Parti Çarşamba Gençlik Kolları üyesi gençlerimiz başarılı sosyal faaliyetler gerçekleştiriyor. Bu akşam slayt eşliğinde izlediğimiz faaliyetleri de gösteriyor ki gençlerimiz boş durmuyor çalışıyorlar hatta örnek başarılara imza atıyorlar. Kendilerini kutluyor teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Gecenin sonunda partide uzun süredir görev yapan gençlik kolları üyelerine plaket verildi.

AK PARTİ ÇARŞAMBA GEÇLİK KOLLARI'NDAN BİRLİK MESAJI
AK PARTİ ÇARŞAMBA GEÇLİK KOLLARI'NDAN BİRLİK MESAJI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 17:04:01
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 17:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?