2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP'den hain saldırıya tepki

AK PARTİ'DEN HAİN SALDIRIYA TEPKİ

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Samsun İl Başkanı Adem Güney, yedi askerin şehit olduğu Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki terörist saldırıya tepki gösterdi.

Adem Güney yaptığı açıklamada, gerçekleşen saldırıyı nefretle kınadığını, yedi askerin şehit olmasından da büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin er ya da geç gereken cevabı alacaklarını belirten Güney, "Hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için operasyonlar başlatılmıştır. Saldırıyı gerçekleştirenler güvenlik kuvvetlerimiz tarafından en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilecekler ve gereken cezaya çarptırılacaklardır. Teröristler bunun bedelini en ağır şekilde

ödeyeceklerdir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Askerlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, aziz milletimize ve kederli ailelere sabır ve baş sağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Adem Güney, hain saldırının terörü bitirmek için yürütülen mücadeleyi hiçbir zaman etkilemeyeceğini de vurgulayarak, şunları dile getirdİ: "Ülkemizin huzur ve barışı için hayatlarını ortaya koyan kahraman şehitlerimizin inanç ve kararlılıklarından aldığımız güçle, terörle mücadele mutlaka başarıya ulaşacaktır. Düzenledikleri hain saldırılarla kirli emellerine ulaşacaklarını sanan hainler ise döktükleri kanda boğulacaktır."

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 13:35:03
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 13:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?