2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP'den sağduyu çağrısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz, seçim spekülasyonlarına dikkat çekti ve siyasi partilerin sağduyulu olması gerektiğini belirterek, vatandaşın şiddet eğilimi gösteren partilerden uzaklaştığını, tahriklere kapınılmaması gerektiğini vurguladı.


AK Parti İl Başkanlığı'nda il başkan yardımcılarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen Ali Akyüz, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin geçirdiği helikopter kazasından duydukları büyük üzüntüyü dile getirdi ve iyi haberler beklediklerini kaydetti.


Seçim çalışmalarına değinen Ali Akyüz, adayların 5 yıllık çalışmalarını en iyi şekilde anlattığını, Büyükşehir ve 17 ilçede belediyelerde AK Parti'li kadroların hizmet vermesi için el ele verilerek çalışmaların başarılı bir şekilde yürütüldüğünü kaydetti. Sağduyu çağrısı yapan Akyüz, "Seçimlere az bir zaman kaldı. Bir huzursuzluk ortamı olmaması için dikkatli davranılması gerekli. İnsanları rahatsız edecek çalışmalardan uzak durulması şart. İl genelinde seçim çalışmaları yürütülüyor tahrikler olabilir. Tahriklere kapınılmaması gerekli. Sağduyulu insanları bu tahriklere çekmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.
Vatandaşların şiddet ortaya koyanlardan hoşlanmadığını vurgulayan Akyüz, "Nerede şiddet ortaya koyan varsa vatandaş uzaklaşıyor. Vatandaşlarımız sevgi ve huzur istiyor" diye konuştu. Akyüz, spekülasyonlar olduğunu, bazı kişilerce gerçek dışı olaylar üretildiğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Samsun'a gelmesi gibi bir konu olmadığını kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 21:06:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?