4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

AKP'den seçim startı

AK PARTİ'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

AK Parti İl Başkanı Adem Güney, tüm teşkilatların katılımıyla düzenlediği toplantıda, 2011 yılı seçim çalışmalarını başlattıklarını açıklayarak, "Hedefimiz, adam adama markaj yöntemiyle çalışarak, yüzde 56'lık oranı geçmektir" dedi.

Adem Güney, AK Parti İlkadım, Atakum, Canik İlçe Teşkilatı, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, İl Kadın Kolları ve mahalle temsilcileriyle düzenlediği toplantıda, partililere sorumlu bulundukları alanlarda, seçim çalışmalarına başlamaları talimatını verdi. Yapılan toplantıda mahalle temsilcilerine, sandık başkanlarını biran önce belirlemeleri çağrısında bulunan Güney, teşkilat üyelerinden ise AK Parti'ye oy vermeyen kişileri hedef alarak seçim çalışmalarını başlatmalarını istedi. Genel seçim hazırlıklarının 'adam adama markaj' yöntemiyle yapılması gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Adem Güney, toplantıda, "Her birim kendi seçim bölgesinde ki seçmen listelerini inceleyerek, AK Parti'ye oy vermeyen kişileri belirleyecek. Partimize oy vermeyen kişiler belirlenerek bunlarla derhal teşkilat olarak irtibata geçilecek. AK Parti'ye neden oy vermedikleri araştırılacak ve bu kişilerin mutlaka ama mutlaka AK Parti'ye oy vermeleri sağlanacak. Adam adama markaj yöntemiyle partimizin 2011 yılı genel seçimlerinde oy oranını yüzde 56'nın üzerine çıkaracağız. Yapılacak bu çalışmalarda bizzat ben de kendi oy kullandığım sandık başında görev alacağım. Sandıklara önceki seçimlerden daha fazla sahip çıkacağız. Bunun için mahalle temsilcilerimiz sandık başkanlarını biran önce belirleyecekler. Artık seçim sathına girdik. Bu yıl içerisinde yapacağımız tüm çalışmalar tüm hizmetler, 2011 yılında ki seçimlerde bize oy olarak dönecektir. Bunun bilinci ile her zamankinden daha dikkatli olmak ve sıkı çalışmak zorundayız" diye konuştu.

Hükümetin ve AK Parti'li belediyelerin gerçekleştirdiği hizmetlerin halka daha doğru anlatılabilmesi için, parti ile teşkilatlar, mahalle ve köy temsilcileri arasındaki diyalogun güçlendirilmesini de isteyen Güney, genel seçim öncesi oy kullanacak tüm seçmenlere ulaşarak propaganda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Partililere seçimin, sandık başında kazanıldığını da hatırlatan AK Parti İl Başkanı Adem Güney, yapılan toplantıda şöyle konuştu: "2011 yılında yapılacak olan seçimler Türkiye Cumhuriyeti'nin belki de en önemli seçimlerinden birisi olacak. 2011 genel seçimleri hepimize büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bunu hepimiz kulağımıza küpe etmeliyiz. Bu seçimleri başka seçimlerle karıştırmayalım. Bundan önceki seçimler için önemli seçim demişizdir, ama hiçbir seçime bir buçuk yıl öncesinden önemli seçimdir demedik. Henüz 1.5bir buçuk yıl var ama bu günden diyoruz ki bu seçimler son derece önemli seçimlerdir. AK Parti bu günden itibaren bu seçimlere hazırlanmalıdır. Eğer bir start söz konusu ise bu gün hep beraber bu startı veriyoruz."

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Güney, toplantıda ayrıca seçmen listelerinde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgilide partililere uygulamalı ders de verdi.

AK PARTİ'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
AK PARTİ'DE SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 16:44:00
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 16:48:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?