3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

AKP'li Certel istifa etti

AK PARTİ'Lİ KEMAL CERTEL ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİ

Atakum Belediye Meclisi'nin mart ayının 2. toplantısında Çakır Öztürk Ürer'in ardından AK Parti Grubu'ndan Kemal Certel de milletvekilliği aday adaylığı için meclisteki görevinden istifa etti.

Meclislerinin örnek olacak bir yapıya sahip olduğunu, bunun da Atakum'a ve Atakumluya hizmet olarak yansıdığını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, “Meclisimiz her ne kadar değişik siyasi görüşlerden gelen insanlardan oluşsa da, dostane bir ortamda çalışmalarını sürdürüyor ve Atakum için önemli projeler üretiyor. Siyaset anlayışlarımız farklı olabilir ancak önemli olan bunların uygarca ortaya koyulmasıdır. Görev süremiz bir şekilde bittikten sonra buradaki çalışmalarımızı tatlı ve güzel bir anı olarak hatırlayacak gayret, düşünce ve davranış içerisinde olmalıyız. Geçmişte bu mecliste olup da şu an bakanlık koltuğunda oturanlar bulunmaktadır. İki kişiyi daha milletvekilliği adaylığı için gönderiyoruz” dedi.

Çakır Öztürk Ürer'den sonra Kemal Certel'i de milletvekilliği aday adaylığı için gönderdiklerini belirten Başkan Burma'nın, “İkinizin de Atakum adına mecliste olumlu çalışmalar yapacağınıza, Atakum'a yakın olacağınıza inanıyorum. Umarım partiniz iki milletvekili çıkarır, ikinizde seçilirsiniz” sözleri mecliste bulunan herkesi güldürdü.

AK PARTİ'Lİ KEMAL CERTEL ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİ
AK PARTİ'Lİ KEMAL CERTEL ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2011 Cuma 16:35:02
Güncelleme :4 Mart 2011 Cuma 16:38:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?