4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

AKP'li Erdem'den sürpriz ziyaret

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI'NDAN SÜRPRİZ ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, beraberinde bir milletvekili grubu ile AK Parti Samsun İl Başkanlığı'na sürpriz bir ziyarette bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Haluk İpek, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Çorum Milletvekili Agah Kafkas ve Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş'in hazır bulunduğu ziyarette, AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve partililerle toplantı yapan Erdem, demokratik açılımı anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, iktidarları ile birlikte Türkiye'nin iç ve dış politikada önemli noktalara geldiğini söyledi. Çok eskiden dünya ülkelerinin ABD'nin dış politikasını örnek gösterdiğini ifade eden Erdem, "Ama şimdi Türkiye'nin dış politikası örnek gösteriliyor. Biz dünyaya yeni bir medeniyetle çıktık. Bu barış medeniyetidir. Birileri kavga yaparken biz onlara barış sunuyoruz. Eskiden Türkiye'nin dört bir yanı düşmanla çevriliydi, şimdi bir tane bile yok.

Geçmişte ülkemize söyledikleri kötü sözleri geri almayan ülkeler şimdi özür dileyerek sözlerini geri alıyorlar. Kriz sebebiyle Avrupa ülkeleri elçiliklerini kapatırken, Türkiye tam tersi elçilik açıyor. Kriz döneminde dünyanın en dinamik 7 ülkesinden biriyiz. Geçmişte dünyada kriz olmazdı, Türkiye'de kriz olurdu. AK Parti bugüne kadar çok büyük hizmetler yaptı. İnanılmaz şeyler yapıldı, yani 70 yılda yapılamayanları bu dönemde yaptı. Ama şu yapacağımız çalışma, inanınız bunun fevkinde olacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, gerçekleşen toplantıda 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlere de dikkat çekerek, "Seçime kadar önümüzde 1,5 yıl var. Bu 1,5 yılı iyi kullanacağız. Muhalefet erken seçim var mı diye telaşlanıyor. Biz bugünden tedbir almak zorundayız. Seçim çalışması seçim günü yapılmaz" diye konuştu.

Öte yandan, Erdem ve beraberinde ki milletvekili grubu toplantının ardından ise AK Parti İl Yönetimi, İl Gençlik ve Kadın Kolları üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Samsun'dan ayrıldı.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI'NDAN SÜRPRİZ ZİYARET
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI'NDAN SÜRPRİZ ZİYARET
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI'NDAN SÜRPRİZ ZİYARET
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI'NDAN SÜRPRİZ ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 13:25:02
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 17:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?