2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP'li gençler işsizlikten yakındı

AK PARTİ'Lİ GENÇLER İŞSİZLİKTEN YAKINDI

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) İl Başkanı Adem Güney, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları üyeleriyle yaptığı toplantıda, partili gençlerin iş talepleriyle karşılaştı.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'nin de hazır bulunduğu toplantıda, partili gençlerin sorunlarını dinleyen Güney'e, AK Parti Atakum İlçe

Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Akyüz, "Arkadaşlarımızın bazı ihtiyaçları var. Aramızda iş sahibi olmak isteyen, işe girmek isteyen arkadaşlarımız var. Çok acil işe ihtiyacı olan arkadaşlarımız var" dedi.

Akyüz'ün bu sözleri üzerine toplantıda AK Parti İl Başkanı Adem Güney'e isim ve soy isimlerini söyleyerek kendilerini tanıtmaya başlayan gençlik kolları üyelerinin "işsizim" demeleri ise dikkat çekti.

Partili gençlerden gelen iş talebi üzerine bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Adem Güney, işsizlik sorununun kanayan bir yara olduğunu ifade etti. İmkanlar dahilinde işsizlikle ilgili sıkıntıları çözmeye

çalıştıklarını vurgulayan Güney, AK Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları üyeleriyle yaptığı toplantıda şunları dile getirdi: "İşsizlik sorunu kanayan yaramız. Bu sorunu aşmak için Samsun'a özel sektör yatırımcılarını davet ediyoruz. Şehrimizde yatırım yapmak isteyen yatırımcılar var. Bu yatırımları biran önce şehrimize kazandırıp işsizlik sorununu çözümlemek istiyoruz. Bunun yanı sıra, gençlik teşkilatlarının aktif ve faal görevler almasını istiyoruz. Biz parti gençliğini sadece afiş asan bayrak asan olarak görmek istemiyoruz. AK Parti gençliği bulunduğu ortamda fikriyle düşüncesiyle farkını göstersin istiyoruz."

AK PARTİ'Lİ GENÇLER İŞSİZLİKTEN YAKINDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 17:42:00
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 18:34:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?