2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP'li Kılıç Vezirköprü'de

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde AK Parti Seçim Bürosu'nu ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, “Vezirköprü'ye anlımız ak, başımız dik bir şekilde geliyoruz” dedi.

AK Parti Seçim Bürosu önünde Vezirköprü Belediye Başkan Adayı İ.Sadık Edis, İlçe Başkanı Kemal Yaman ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Suat Kılıç, seçim bürosunda yaptığı konuşmada, “Vezirköprü'ye anlımız ak, başımız dik bir şekilde geliyoruz. Çünkü Vezirköprü'nün her tarafına hizmet etme imkanı bulmuş bir ekibiz. Sizler için çalışan bir ekip olarak önümüzdeki 5 yılı da sizlerle birlikte el ele omuz omuza, dirsek dirseğe geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kılıç, konuşmasını şöyle devam etti: “Vezirköprü'nün desteğini tekrar yanımıza alarak köy yolları ve içme suları için çalışmak istiyoruz. Yine belediye hizmetlerinde koşturmak istiyoruz. Vezirköprü'nün her karış toprağında, adım atılan her yerinde hizmetlerimizle beraber bulunalım istiyoruz. Var olan eksikliklerimizde tamamlayacak olan AK Parti iktidarı ve kadrosudur. Seçimlerde beraberiz. İ.Sadık Edis'le tek yumruk olacağız.”
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 14:25:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 88.230.121.xxx Tarih : 16.03.2009 17:50:54


ALTINKUM isminde SAMSUN BÜYÜKŞEHİRE baglı bir bölgeniz daha oldugunu hatırlatmadan gecemeyecegim sayın vekil...burda O BAHSETTİGİNİZ hizmet anlamında hicbir katkınız olmamıştır şu ana kadar...İSTERSENİZ hatırlatayım...DOGALGAZ YOKTUR...ASFALTLANMIŞ 1 METRE YOL YOKTUUR..ALTYAPI DEDİĞİMİZ HİZMET BİLİNMİYOR buralarda..herkez ÇUKUR KAZIYOR....O bahsettiginiz pırıl pırıl modern SAMSUN da ALTINKUMUN yerini nereye saklıyacaksınız.?? YAZ aylarında TOZ..KIŞ aylarında ÇAMUR deryası olan ALTINKUM da yaşamaya çalışan , SAMSUN BÜYÜKŞEHİRE KAYITLI SAMSUNLU bir vatandaşım ben...SINIRLARINIZ KURUPELİTTE BİTMİYOR dikkatinizi çekerim...