2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP'li Togar destek istedi

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, seçim çalışmaları kapsamında Kutlukent'teki Polis ile Çakru Lojmanları, İstasyon Mahallesi sakinleri ve beldede bulunan esnafları gezerek, seçim broşürünü dağıttı.

Vatandaşların hayır dualarını isteyen ve seçimlerde destek isteyen Başkan Adayı Togar, vatandaşlara broşürün yanı sıra karanfil dağıttı. Hasan Togar'a, AK Parti Kadın Kolları'ndaki bayanlar da eşlik etti.

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, "İlçemiz büyüme konusunda dönüm noktasını yaşayacağı bir karar verecek. Daha geç olmadan, ilçemizi iktidarlarla buluşturmak istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Kadın kollarımızla, meclis üyelerimizle kapı kapı dolaşarak, eksikleri hem yerinde görüyoruz hem de sizlerin hayır dualarını ve desteklerini bekliyoruz. Belediyecilik anlamında AK Parti iktidarın yaptıklarının ortada ve takdire şayan olduğu herkesçe bilinmektedir. 30 Mart sabahı Tekkeköy için milat olacak. Yaşlılarımız, gençlerimiz için yerinde ve gerçekleşebilecek projeler hazırladık. Büyükşehir'in de desteğiyle ve iktidarın gücüyle altından kalkamayacağımız sorun olmaz. Zaman AK Parti zamanıdır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 17:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?