4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

AKP'li Yeni'den CHP'ye eleştiri

AK PARTİLİ YENİ'DEN CHP'YE ELEŞTİRİ

Samsun'un Havza ilçesinde partisinin İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'na katılan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, muhalefeti eleştirdi.

AK Parti İlçe Başkanlığı'ndaki toplantıda konuşan Milletvekili Ahmet Yeni, "Bizler milletimizin çizdiği rotada, milletimizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Yakın dönemde siyasette önemli gelişmeler yaşandı. Allah'ın takdiridir bir kaset çetelerin, karanlık odakların, laikliğin sahte sevdalılarının, statükonun gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu. Ufku Ankara'dan öteye geçemeyenler, giydikleri 495 liralık gömlekle halkçılık iddia ediyor. Biz en baştan söylemiştik, CHP'de koltukta oturanın değil,

zihniyetin değişmesi gerekli. Şunu biliniz ki, kafalarına taktıkları kasketle sadece saçlarını örtebilirler. Asıl niyetlerini ve kimlerin kuklası olduklarını asla gizleyemezler. Bir rüzgar tekerlemesi sürüyor gidiyor. Bu rüzgar CHP'yi iktidara değil, barajın altına götürecektir" dedi.

Toplantıya Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ilıca Belediye Başkanı Erol Pepeç, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, parti yönetimi ve partililer katıldı.

AK PARTİLİ YENİ'DEN CHP'YE ELEŞTİRİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 16:51:05
Güncelleme :28 Mayıs 2010 Cuma 17:42:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?