2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

AKP'liler halı saha maçında buluştu

AK PARTİ TEŞKİLATLARI HALI SAHA MAÇINDA KARŞILAŞTI

Adalet ve Kalkınma Partisi Terme İlçe Teşkilatı ile Adalet ve Kalkınma Partisi Ünye İlçe Teşkilatı arasında gerçekleşen halı saha futbol maçı hayli çekişmeli geçti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ile AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ın da forma giydiği müsabakada, toplam 18 gol atıldı. AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney'in de hakemlik yaptığı halı saha maçını, Terme İlçe Teşkilatı rakip filelere 11 gol atarak kazanırken, AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı ise müsabakada 7 gol atabildi.

Renkli görüntülere sahne olan ve hayli çekişmeli geçen halı saha maçı, Terme İlçesine bağlı Evci-Miliç mevkiinde bulunan Çamlık Halı Saha Spor Tesisleri'nde gerçekleşti. AK Parti Milletvekili Öztürk, Terme İlçe Teşkilatı ile birlikte forma giyerken, AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat ise Ünye İlçe Teşkilatı ile birlikte sahaya çıktı. Maçı, AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni ile Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, Gölyazı Belediye Başkanı İsa Baş, İl Genel Meclis üyeleri ile AK Parti İl ve İlçe yöneticileri de tribünden izledi. Müsabaka sonunda ise spor tesisinde bulunanlara hamsi partisi düzenlendi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI HALI SAHA MAÇINDA KARŞILAŞTI
AK PARTİ TEŞKİLATLARI HALI SAHA MAÇINDA KARŞILAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 17:12:04
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 17:29:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?