6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

AKP'nin Çarşamba adayı belli oldu

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, yaklaşan yerel seçimlerde AK Parti’nin Çarşamba’da Belediye Başkanı adayının mevcut Başkan Hüseyin Dündar olduğunu açıkladı.


Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Havyalı, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse’yi ziyaret etti. AK Parti ilçe binasında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Gülçiçek ve ilçe yönetimi hazır bulundu.


Çarşamba İlçesi hakkında Başkan Ahmet Havyalı ve yönetim kurulu üyelerine bilgi veren İlçe Başkanı Mehmet Köse, “Belediyemizin yaptığı başarılı çalışmalar sayesinde ilçemiz, hızlı bir değişim ve gelişim içerisine girmiştir” dedi. Başkan Mehmet Köse, “Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle ülke genelinde belediye başkanlıkları ve meclis üyelikleri için kıyasıya bir yarış başlamıştır. Bizim Çarşamba ilçemiz de bu yarış sadece meclis üyelikleri için geçerlidir. Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar Bey, bu yıl yapılacak olan yerel seçimler de bizim tek adayımızdır. Çarşamba’da belediye başkanı aday adayı gibi süreçler yaşanmayacak. İlçe yönetimi olarak gerek gençlik kolları gerekse kadın kollarımızla birlikte Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar’ın destekçisiyiz. Başkanımız Sayın Dündar, ilçemize çok büyük hizmetler yapmıştır” diye konuştu.


Çarşamba’ya sık sık geldiğini ifade eden Samsun SMMMO Başkanı Ahmet Havyalı, “Çarşamba’ya dışarıdan gelen bir insan gözüyle baktığınız da ne büyük değişiklikler ve gelişmeler yaşandığını daha iyi anlarsınız. Çarşamba’ya her gelişim de yeni bir proje yeni bir hizmetle karşılaşıyorum. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar’ı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Görev başında bulundukları 4.5 yıl içerisinde önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Hüseyin Dündar, şunları söyledi: “Tüm çabamız Çarşamba’yı güzel yarınlara hazırlamak içindir. 4.5 yılda çok önemli projeleri hayata geçirdik. Deneyim kazandık ve Çarşamba’nın ufkunu açtık. Halkımızla iç içe bir yönetim anlayışı ile yapılamaz denilen çalışmaları gerçekleştirdik. Şuan devam eden Katı Atık Düzenli Depolama Tesisleri, İçme Suyu Arıtma Tesisleri gibi dünya standartlarında birçok projeyi hayata geçirdik.”

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 17:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yıldıray yıldızoğlu IP: 212.174.77.xxx Tarih : 30.10.2008 21:22:32

sayın hüseyin dündar belediye başkanımızın çalışmaları o kadar başarılı ki başımı döndürüyor 1982 yılından bu yana istanbuldayım her yıl fındık zamanı çarşambaya giderim bu dönem kadar her yıl gittiğimde yeni güzel şeyler birde halk tarafından konuşulan yeni projeler hayal edilemeyecekleri gerçekleştirdiğiiçin her gidişte kendilerini tebrik eder eğer ramazan değilse çayını içerim tiyatro ve dizi oyuncusu yıldıray yıldızoğlu