6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Akyüz açılışa katılmadı

AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binası görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Pazar Mahallesi Şehhamza Sokak üzerinde yapılan açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun milletvekilleri Suat Kılıç, Mustafa Demir, Fatih Öztürk, Ahmet Yeni, Birnur Şahinoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı İhsan Kurnaz, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyelerinin sıra çok sayıda partili katıldı. AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz'ün açılışa katılmaması dikkat çekti.

Açılış öncesi konuşması yapan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, içinde bulundukları görevlerinin öneminin farkında olduklarını söyledi. Yerel seçimlere teşkilat olarak iyi hazırlandıklarını dile getiren Kurnaz, "İlkadım ilçemiz yeni düzenlenen yasa ile Mert Irmağı ve Kürtün Çayı arasında kalan Gazi, İlkadım ve Yeşilkent beldemizin birleşmesiyle meydana gelen 307 bin nüfuslu, 50 mahallesi ve 11 köyü ile Samsun'un en büyük ilçesi olmuştur. Kurulan yeni ilçemizin belediye başkanlığının yanı sıra meclis üyelerinin tamamını almak için çalışmalarımıza iyi bir şekilde hazırlanacağız" dedi.

Daha sonra belediye başkanları ve milletvekillerinin dilek ve temennilerini belirttikleri konuşmaların ardından İlkadım İlçe Teşkilatı'nın yeni hizmet binası görkemli bir törenle açıldı. Katılımcıların binayı gezmesinin ardından kokteyl düzenlendi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 20:36:25
Güncelleme :12 Ekim 2008 Pazar 20:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?