5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Akyüz'e başbakandan ödül

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 2. Olağan İl Kongresi'nde İl Başkanı seçilen Ali Akyüz'ü, altın işlemeli gümüş tabakla ödüllendirdi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapılan il kongrelerinde başarı göstererek ilk defa İl Başkanlığı'na seçilen partililerin ödüllendirilmesi yönünde parti içinde çalışma başlattı. Samsun'da 9 Temmuz'da yapılan il kongresinde iyi bir performans göstererek İl Başkanı seçilen Ali Akyüz'e de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan altın işlemeli gümüş tabak gönderdi. Başkan Akyüz, altın işlemeli gümüş tabağı AK Parti Genel Merkezi'nde görevli Ayhan Yeni ve Ömer Moroğlu'ndan aldı. Akyüz, Başbakan Erdoğan tarafından gönderilen hediyenin kendisini onurlandığını ifade ederek, bundan sonra Samsun'a yeni bir vizyon katarak, çok daha başarılı çalışmaların yapılacağını söyledi. 

Teşkilatlarının daha aktif çalışarak Samsun'da önemli bir kalkınmanın sağlanacağını, Karadeniz'in incisi Samsun'u artık özlenen ve beklenen seviyeye emin adımlarla taşıyacaklarını belirten Akyüz, "Başbakanımız tarafından böyle bir hediyeyle ödüllendirilmek İl Teşkilatımız adına gurur vericidir. Bizler de teşkilatımızla birlikte Başbakanımızın çizgisinde ilerleyerek genelde ve yerelde kalkınmadaki hızımızı daha da arttıracağız. Samsun, sağlıkta, eğitimde, ekonomide, siyasette ve daha bir çok alanda adından sıkça söz edilen iller arasında üst sıralarda yer alacaktır" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2006 Cumartesi 12:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?