2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Alaçam için 3 dev proje

Alaçam'da AK Parti adayı Şadi Uyar'a destek isteyen Samsun Milletvekili Suat Kılıç, ilçenin 3 büyük proje ile değişime hazırlandığını söyledi.


Alaçamlılara yeni yatırımları müjdeleyen Suat Kılıç, Alaçam-Bafra duble yolunun 2009 yılı sonuna kadar, iki hafta önce temeli atılan Toplu-Doyran Balıkçı Barınağı'nın ise iki yıl içinde tamamlanacağını bildirdi. Kılıç, kurulmasına karar verilen Posta ve Lojistik Yüksek Okulu'nun da ilçeye değer katacağını bildirdi.


Alaçam'da 150 araçlık konvoy ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Bu iş tamam, Alaçam bu sefer iktidara muhalefet etmeyecek" dedi. Kılıç'a Alaçam'da AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Tural ve Belediye Başkan Adayı Şadi Uyar ile partililer eşlik etti. İlçe esnafını tek tek ziyaret ederek AK Parti Adayı Şadi Uyar'a destek isteyen Kılıç ilçede düzenlenen mahalle mitinglerinde şu mesajları verdi: "Alaçam senelerdir muhalefete oy veriyor. Yazık günah değil mi, hizmetler yağarken siz şemsiye açarak Alaçam'ı hizmetlerden ve imkanlardan mahrum bırakıyorsunuz. Bakın şu ilçenin haline adeta 15 sene önce buzdolabına atılıp dondurulmuş gibi. Bu geri kalmışlık neyin eseridir biliyor musunuz, CHP yönetim anlayışının eseridir.

Bunlar çöp kaldıramaz, çamuru kurutamaz, çukurlu yolları düzeltemez. Muhalefetin size verdiği tek şey nedir, ideoloji. Sen şimdi belediye başkanı olarak Alaçam'ı yaşanabilir bir yer olmaktan çıkaracaksın. İlçeyi geri kalmışlığa mahkum bırakacaksın. Bu millet de sana solcusun diye oy verecek. Olmaz öyle şey, değil oyunuzu bu zihniyete günahınızı bile vermeyin. Bunlar çalışmaz, bunlar iş yapmaz, tepeden tırnağa hepsi aynı bunların. Kaderinize el koyun, CHP'li MHP'li demeden belediye seçimleri için AK Parti'de toparlanın. Muhalefetle sürüm sürüm süründüğünüz yeter, tutun iktidarın elini artık ayağa kalkın."


"Şimdi diyeceksiniz ki Alaçam geri kalmasın diye sen ne yaptın?" ifadesini kullanan Kılıç, konuşmasını şöyle tamamladı: "İşte Alaçam Devlet Hastanesi, bitirdik ve hizmete açtık. İşte Samsun-Bafra-Alaçam Yolu. Samsun-Bafra duble yol olarak tamam. Bafra-Alaçam arasında kışa rağmen çalışmalar tam gaz sürüyor, bu senenin sonuna kadar bitireceğiz inşallah. Ve Alaçam'a bir de yüksek okul kazandırıyoruz şimdi. İşte bizim yaptıklarımızdan birkaçı. Şimdi ben Alaçamlılara soruyorum: Bu tabiat harikası ilçeyi CHP'nin kısır döngüsünden kurtarmak için sen ne yapacaksın. Cevabı da coşku va kararlılığınızdan alıyorum. Evet, Alaçam kararını verdi bu sefer değişimi gerçekleştiriyoruz. Şadi Uyar Alaçam'a, Alaçam da AK Parti'ye şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun."
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 18:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?