6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Alişan Çarşambalı oldu!

Çarşamba'da konser veren Ünlü Sanatçı Alişan'a Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, bölgenin yöresel kıyafetleri olan sekiz köşe kasket, yelek ve sivri topuklu ayakkabı hediye etti.

Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen Yeşilırmak Festivali kapsamında Çarşamba'da konser veren ünlü sanatçı Alişan, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Çarşamba Belediyesi'nin davetlisi olarak Adapark'ta konser veren Alişan, eşi görülmemiş kalabalığı coşturdu.

Konseri, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fatih Öztürk, Mustafa Demir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, kamu kurumları yetkilileri ve çok sayıda vatandaş izledi. Yaklaşık 1 ay önce piyasaya çıkan son albümünden parçalar seslendiren Alişan, dinleyenlerini kendine hayran bıraktı.

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ünlü sanatçı Alişan'a Çarşamba'nın yöresel kıyafetleri olan sekiz köşe kasket, yelek ve sivri topuklu ayakkabı hediye etti. Milletvekilleri Mustafa Demir ve Fatih Öztürk de Alişan'a çiçek ve plaket verdi. Konserde belediye tarafından havai fişek gösterileri de sunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 22:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?