4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Alperen Ocakları sergisine yoğun ilgi

ALPEREN OCAKLARI SERGİSİNE YOĞUN İLGİ

Samsun Alperen Ocakları tarafından düzenlenen “Çanakkale Şehitleri ve Muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisi" yoğun ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde açılan sergiyi gezenler, duygulu anlar yaşıyor. Serginin Türkiye'nin en önemli iki markasını tanıtmaya yönelik olduğunun altını çizen Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Coşkun Arslan, bunlardan birincisinin Türk milletinin bölünmez bütünlüğünün, milli birlik ve beraberliğinin teminatı olan Çanakkale olduğu söyledi. Çanakkale ruhunu yaşamak ve yaşatmak adına ellerinden gelen her türlü faaliyeti sergilediklerini belirten Arslan, "Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği sergimize bakkal açılışlarına varana kadar teşrif eden saygıdeğer protokolümüzün ilgi göstermemesi bizleri üzmüştür" dedi.

Tanıttıkları diğer markanın Türkiye'de adam gibi adamlığın tescilli markası olan ve bir yıl önce aramızdan ayrılan Muhsin Yazıcıoğlu olduğunu söyleyen Arslan, "İdealleri, davası, kişiliği, duruşu ile tam bir aksiyon adamı olan Muhsin Yazıcıoğlu, Türk gençliğinin önünde bulunmaz bir fırsattır. Muhsin Yazıcıoğlu'nun her yönüyle gençliğe giydirilmesi, gençlik tarafından sindirilmesi gerekmektedir. Bunu ilke edinen Alperen Ocakları olarak hedefimiz binlerce Muhsin Yazıcıoğlu yetiştirmektir" diye konuştu.

Fotoğraf sergisi 28 Mart Pazar günü akşamına kadar gezilebilecek.

.

ALPEREN OCAKLARI SERGİSİNE YOĞUN İLGİ
ALPEREN OCAKLARI SERGİSİNE YOĞUN İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 18:07:00
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 23:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?